جهت ارائه خدمات به موقع و مؤثر به بیماران، از یک دستبند پلاستیکی جهت چاپ اطلاعات بیمار به روی آن استفاده میکنند که به نام دستبند بیمارستانی (مچ بند بیمارستانی) شناخته میشود.در مرحله پذیرش و ورود بیمار به بیمارستان و پس از ثبت مشخصات بیمار از قبیل نام، تاریخ تولد، جنسیت، تاریخ پذیرش و ایجاد پرونده و… ، بارکد باندی که حاوی بخشی از اطلاعات پرونده بیمار (مثل شماره پرونده، گروه خون، جنسیت و حتی عکس بیمار) و همچنین یک بارکد شناسایی میباشد، توسط لیبل پرینتر بیمارستانی (چاپگرهای لیبل بیمارستانی)، چاپ گرفته شده و به مچ دست بیمار بسته میشود.

بازگشت وجه
بازگشت وجه بدون قید و شرط

ارسال سریع
ارسال تهران با پیک و ارسال شهرستان با پست و تیپاکس

تضمین اصالت کالا
همراه با گارانتی معتبر

قیمت شگفتانگیز
تا سقف 50% تخفیف
محصولات مرتبط
این باند بارکد دار امکان ارائه خدمات و سرویسهای لازم و مطلوب را طی زمان بستری بیماران در بیمارستان در کوتاهترین زمان ممکن مهیا میسازد. زیرا از آنجایی که با استفاده از یک دستگاه بارکد خوان (بارکد اسکنر) ، می توان بارکد موجود بر روی باند دور مچ دست بیمار را خواند و اطلاعات لازم را به پایگاه مرکزی داده ها منتقل نمود. همینطور در هر زمان به پرونده پزشکی کامل بیمار بصورت الکترونیکی با اسکن بارکد روی مچ بند، توسط نرم افزارهای مختص به این امر دسترسی یافت.
موارد کاربرد دستبند بیمارستانی:
- درج مشخصات کامل بیمار (مدارک شناسایی) و تهیه پرونده های بارکدی
- شناسایی بیمار: بارکد باند یکی از ابزارهای شناسایی سریع و دقیق بیمار میباشد و با استفاده از آن امکان ارتباط فوری با اطلاعات مرتبط با بیمار در پایگاه اطلاعاتی ایجاد میشود. این در حالی است که میتوان تصویر بیمار را نیز به روی باند چاپ کرد (برای شناسایی افرادی که تشابه اسمی دارند).
- ثبت مدتزمانهای استفاده بیمار از خدمات: با ثبت زمانهای ورود و خروج بیمار به بخشهای مختلف، مدتزمان استفاده بیمار از خدمات بدست میآید. از قبیل مدتزمان استفاده از اتاق عمل و اتاق مراقبتهای ویژه (ICU) و… . از این اطلاعات جهت آمارگیری و محاسبه صورتحساب می توان کمک گرفت.
- دسترسی سریع (لحظهای) به پرونده پزشکی بیمار با اتصال به پایگاه دادهها
- ردیابی بیمار در بخشهای مختلف بیمارستان بوسیله این دستبند بیمارستانی
- درج آزمایشات انجام شده بر روی بیمار و دسترسی سریع به نتایج آزمایشات
- مشخص کردن زمان بندی داروهایی که به بیمار داده میشود.
- کنترل همخوانی بارکد بیمار با بارکد اتاق
- مشخص کردن زمان ترخیص بیمار
- دسترسی به سوابق قبلی بیمار توسط مچ بند بیمارستانی
- شارژ اتاق بیمار
- مرتبسازی جداول پرداخت وجه توسط بیمار
- شناسایی کیسههای گروه خونی
- کارتهای عضویت و مجوز عبور
برچسب کاغذی یا لیبل کاغذی، نوعی کاغذ می باشد که یک طرف آن دارای چسب می باشد و طرف دیگر آن برای چاپ یا پرینت متن و تصویر مورد نظر استفاده می شود. چاپ یا پرینت متن و تصویر بر روی این لیبل ها توسط دستگاهی بنام لیبل پرینتر انجام می شود. این نوع لیبل موارد استفاده زیادی در مشاغل و اصناف متفاوت دارد بطوریکه هر روز می توان موقع خرید محصول از یک فروشگاه بزرگ یا کوچک، لیبل یا برچسب قیمت یا تاریخ را روی آن مشاهده کرد.
دیدگاه خود را بنویسید